Консултации

Д-р Касабие извърша консултации както лично в своите кабинети в България и Ливан, така и онлайн за пациентите си от различни точки на света или онези, чиято работа не им позволява да присъстват на живо. Прегледът е строго индивидуален и това дали е онлайн или на живо няма да повлияе на успешния резултат.

Какво представлява консултацията с д-р Енджи Касабие?

Искате да отслабнете, да натрупате мускулна маса, да се стегнете или да промените начина си на живот? Влизайки в кабинета на д-р Касабие, вие ще очертаете ясно своите цели и ще ги постигнете чрез спазване на изготвения за вас индивидуален хранителен режим и последващо пълно проследяване.

Запазете час за консултация

1. Преглед

Продължителността на консултацията е от 30 до 60 минути.

Първата стъпка от консултацията на живо е измерването на пациента на ново поколение медицински кантар, показващ общо тегло, килограми мазнини, мускулна маса, вода, сегментното им разположение в тялото, индекс на телесната маса и др. Онлайн консултацията започва с разговор с д-р Касабие, в който тя събира информация за вашето общо състояние: височина, тегло (измерено сутрин на гладно), възраст, начин на хранене. Следва снемане на пълна анамнеза относно здравословното ви състояние – предишни или настоящи заболявания. Търсят се всякакви възможни причини, довели пациента до кабинета на диетолога. Начин на живот, натовареност, свободно време, спорт, психическа нагласа, хранителни навици.

2. Диета с любимите ви храни

Няма нужда да се отказвате от храните, които обичате. 

Следва най-забавната част от разговора с д-р Енджи Касабие, защото идва време да направите заедно списък с любимите си храни. Специалистът изготвя вашето ежедневно меню, което ви позволява да ядете всичко, за което мечтаете.

3. Ежедневно проследяване и мотивация

Консултацията не свършва дотук!

През цялото време д-р Касабие ви помага с ценни насоки, за да не се отказвате. Нейната цел е да ви мотивира да преминете трайно към здравословен начин на живот, без да се лишавате от любимите си храни.

Можете да обсъдие с д-р Касабие и дали имате нужда от промяна на режима. 

Пишете ми

Пишете ми

    Или запишете час за консултация на телефон