Кухнята на Енджи

Отслабване без глад и усилия

За всички вас, които нямате време да готвите и държите на качествените чисти продукти, създадохме Кухнята на Енджи. Искате да отслабнете, да се храните здравословно, да подобрите перисталтиката и състоянието на косата и кожата си? Работите за натрупване на мускулна маса и оформяне на релеф? Имате фирма и искате да поръчате вкусен и полезен обяд за своите служители? Гарантирано ще разнообразите менюто си с помощта на нашите топ кулинари, специализирани в диетичното хранене. Доставяме ви всекидневно прясна, вкусна, здравословна храна, приготвена в професионалната кухня на водещия диетолог д-р Енджи Касабие.

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите.

Angie Kassabie

Чисти и качествени продукти

Всички ястия се приготвят от висококачествени, свежи продукти, специално подбрани от малки местни производители на екологично чиста храна. Нашите менюта съдържат много полезни вещества, антиоксиданти и фибри, и имат ниско съдържание на захар. Могат да бъдат без глутен, без лактоза и изцяло веган. Храната ни е богата на висококачествени протеини и пробиотици. Те повишават вашата енергия и естествените защитни сили на имунната ви система. Менютата ни се изготвят по специфична формула на д-р Касабие. Те съдържат точната пропорция протеини и въглехидрати, които са нужни за вашето здравословно хранене.

Разнообразни рецепти

Ястията от Кухнята на Енджи никога няма да ви омръзнат. Д-р Касабие и нашият шеф-готвач събират за вас вкусове от цял свят. При нас ще откриете българска, испанска, средиземноморска, ливанска, турска, арменска кухня и др. Здравословните ни менюта включват супер апетитни бургери, ароматни банички и най-качествените кроасани. Имаме всички видове десерти. Според режима си може да се насладите на неустоимо вкусни сладки без захар, без лактоза, без глутен. Всички хлябове са пресни и се месят на място от висококачествени брашна – пълнозърнесто, орегано, фъстъчено и др.

Хигиена

Кухнята на Енджи разполага с първокласно професионално оборудване. Вкусните ни ястия се приготвят при строго спазване на всички хигиенни изисквания. За екстериора на нашата кухня специално избрахме стъклени врати и витрини. Така всеки клиент може да се увери лично в спазването на хигиенните норми и да види как работят нашите усърдни майстори-кулинари.

Доволни клиенти

Редовните ни клиенти са с нас от години. Освен разнообразно меню, те получават и индивидуално отношение. Никога не правим компромис с качеството и количеството на храните и при нас никой не остава гладен.

Безплатна доставка

Нашият куриер доставя безплатно пълния ви план за хранене за деня директно до вашия дом или офис в удобно за вас време.