Онлайн консултация

Д-р Касабие извърша консултации както лично в своите кабинети в България и Ливан, така и онлайн за пациентите си от различни точки на света или онези, чиято работа не им позволява да присъстват на живо. Прегледът е строго индивидуален и това дали е онлайн или на живо няма да повлияе на успешния резултат.

Запазете час за консултация

Как протича онлайн консултацията?

1. Преглед

Консултацията продължава от 25 до 40 минути.

Първата стъпка от онлайн консултацията е разговор с д-р Касабие, в който тя събира информация за вашето общо състояние: височина, тегло (измерено сутрин на гладно), възраст, начин на хранене. Снемат се вашите мерки от обиколката на ханш, талия, гърди, рамене, бедра, бицепси и др. След това д-р Касабие ще ви помоли да ѝ изпратите свои актуални снимки в цял ръст. Ще споделите през какво сте преминали като диети, заболявания, алергии… Какъв е начинът ви на живот, какво искате да промените и кои са любимите ви храни.

2. Диета с любимите ви храни

Няма нужда да се отказвате от храните, които обичате. 

Въз основа на онлайн консултацията и списъка ви с любими храни, д-р Касабие изготвя индивидуален хранителен режим, който получавате по имейл или по друг удобен за вас начин. Той включва ястията, които винаги сте мечтали да консумирате по време на диета. Специалистът отговаря на всички ваши въпроси по спазването на програмата.

3. Ежедневно проследяване и мотивация

Консултацията не свършва дотук!

След първата седмица проследяването продължава. Вие имате възможност да обясните как се чувствате, колко сте отслабнали, да зададете допълнителни въпроси.

Пишете ми

Пишете ми

    Или запишете час за консултация на телефон: