Консултация на живо

Д-р Касабие извърша консултации както лично в своите кабинети в България и Ливан, така и онлайн за пациентите си от различни точки на света или онези, чиято работа не им позволява да присъстват на живо. 

Запазете час за консултация

Как протича консултацията на живо?

1. Преглед

Консултацията продължава от 30 до 60 минути.

Първата стъпка от консултацията на живо е измерването на пациента на ново поколение медицински кантар, показващ общо тегло, килограми мазнини, мускулна маса, вода, сегментното им разположение в тялото, индекс на телесната маса и др. Следва снемане на пълна анамнеза относно здравословното ви състояние – предишни или настоящи заболявания. Търсят се всякакви възможни причини, довели пациента до кабинета на диетолога. Начин на живот, натовареност, свободно време, спорт, психическа нагласа, хранителни навици.

2. Диета с любимите ви храни

Няма нужда да се отказвате от храните, които обичате. 

Следва най-забавната част от разговора с д-р Енджи Касабие, защото идва време да направите заедно списък с любимите си храни. Специалистът изготвя вашето ежедневно меню, което ви позволява да ядете всичко, за което мечтаете.

3. Ежедневно проследяване и мотивация

Консултацията не свършва дотук!

През цялото време д-р Касабие ви помага с ценни насоки, за да не се отказвате. Нейната цел е да ви мотивира да преминете трайно към здравословен начин на живот, без да се лишавате от любимите си храни.

Можете да обсъдие с д-р Касабие и дали имате нужда от промяна на режима. 

Пишете ми

Пишете ми

    Или запишете час за консултация на телефон: